Baybatur’dan Ufuk Tanık’a ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, haziran ayında güven tazeleyen Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Baybatur; “UFUK TANIK’LA DERNEK FARKLI BİR İVME YAKALADI”

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği’ni ziyaret eden Baybatur, haziran ayında yeniden seçilerek, güven tazeleyen Dernek Başkanı Ufuk Tanık’ı tebrik etti. Manisa denince akla gelen ilk sembollerden birinin de mesir olduğunu belirten Baybatur, geçmişte dernek başkanlarının büyük hizmetlere imza attığını Ufuk Tanık’la birlikte ise derneğin farklı bir ivme yakaladığını ifade etti. Başkan Tanık ise Baybatur’un her zaman derneğin yanında olduğunu vurgulayarak, “Yoğun çalışmaları arasında vakit ayırıp ziyaret ettiği için sayın vekilimize teşekkür ediyorum” dedi.
Baybatur'a ziyaretlerinde AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.