MESİR'İ TANITMA VE TURİZM DERNEĞİ ERSAN ATILGAN’I ANDI

Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, Manisa’ya büyük hizmetler sunan Ersan Atılgan’ı vefatının 1. yılında lokma hayrı düzenleyerek andı. Dernek Başkanı Ufuk Tanık, Atılgan’ı her platformda anmaya devam edeceklerini açıkladı.

Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, Manisa’nın belediye başkanlarından Ersan Atılgan’ın vefatının 1. Yılında gerçekleştirdiği lokma hayrı ile andı. Dernek binası önünde düzenlenen programa Eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Etv & Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Cemiyet Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Ersan Atılgan’ın oğlu Gürkan Atılgan, esnaf Doğan Göde ve Atılgan ailesinin dostları katıldı. 

“MANİSA’DA BİRÇOK KİŞİNİN ÜZERİNDE EMEĞİ VAR”

Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, “Ersan Atılgan, abimiz ve babamızdı. Manisa Büyükşehir ama aslında ufak bir şehir. Ersan amcam hem derneğimizin kurucusu. Bana ve Manisa’da birçok kişinin üzerinde emeği var. Allah rahmet eylesin. Seneidevriyesinde bizde dernek olarak, yıllarca oturmuş olduğu evinin karşısında bir hayır yapalım dedik. Onu her zaman her platformda anmaya devam edeceğiz. Toprağı bol olsun” dedi.

“BÖYLE ANILMASI BİZE GURUR VERİYOR”

Ersan Atılgan’ın oğlu Gürkan Atılgan, “Babamızın vefatının birinci yıl dönümünde başta Dernek Başkanımız Ufuk Tanık olmak üzere arkadaşlarının böyle bir hayır düzenlemesi ailesi olarak bizi çok mutlu etti. Babamı hatırladıkları için teşekkür ediyorum. Allah rahmet eylesin. Manisa’ya güzel hizmetleri olan biriydi babamız, böyle anılması ailesi olarak bize gurur veriyor” dedi.

“DUAYEN BİR İSİMDİ”

Manisa Ticaret Borsası Başkanı ve merhum Ersan Atılgan’ın damadı Sadık Özkasap, “Manisa’ya çok büyük hizmetleri olmuş, Manisa sevdalısıydı. Duayen bir isimdi. Hayırlarıyla kente destek sağlamış değerli büyüğümüzdü. Onu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bugün kendisinin değerli dostlarıyla birlikte onu anmaktan mutluluk duyuyorum. Tekrardan Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

“BİZ ONU SEVERDİK O BİZİ SAYARDI”

Esnaf Doğan Göde de, “Ben kendisi 1960’lı yıllarda tanıdım. Fevkalade değerli bir insandı. Adalet Partisi’nin ilerlemesinde ve seçim kazanmasında büyük katkıları olmuştur. 70’li yılların başlarında ilçe başkanı olduğunda ben ilçe yöneticiydim. Bizlere karşı çok saygılıydı. Biz onu severdik o bizi sayardı. Allah tahsilatını affetsin. Geride kalan ailesine Allah uzun ömürler versin” diye konuştu.